Skip to main content

Nya tunnelbanan på KTH:s arbetsmarknadsdagar

Förvaltningschef Mårten Frumerie
Armada är Kungliga tekniska högskolans årliga arbetsmarknadsdagar, där företag och organisationer presenterar sig för drygt 10 000 studenter.  I år kommer förvaltning för utbyggd tunnelbana att finnas på plats tillsammans med trafikförvaltningen.

- Detta är ett utmärkt tillfälle för oss att marknadsföra oss som arbetsplats och skapa ett intresse för att arbeta med kollektivtrafik. Vi hoppas på att hitta några studenter som vill bli en del av vårt team i framtiden, säger förvaltningschef Mårten Frumerie, som kommer att vara på plats.

Goda möjligheter hos oss

Armada äger rum 22-23 november i KTH:s lokaler på Valhallavägen. Stora delar av ledningen från både förvaltning för utbyggd tunnelbana och trafikförvaltningen finns där, för att prata med studenter och berätta om vilka möjligheter som finns, till exempel exjobb, sommarjobb och praktikplatser.

- Vi hoppas på många spännande möten i vår monter som jag tycker har en riktigt bra rubrik som väl beskriver vad vi jobbar med, Hållbart resande i en växande region, säger Mårten Frumerie. 

Jobb och framtid på webben

Är du nyfiken på hur det är jobba hos oss? Under fliken Jobb och framtid finns lediga jobb, aktuella studentaktiviteter och intervjuer med några av oss som arbetar på förvaltningen. 
Läs mer om Armada

 

2019-01-29