Digitalt möte om sommarens arbeten i Hökarängen

Onsdag 26 april klockan 18.00 är du välkommen till ett digitalt informationsmöte om sommarens arbeten mellan Saltvägen och Lingvägen i Hökarängen. Koppla upp dig med dator eller mobil!

Nyhet  Träffa oss, Utbyggd depå i Högdalen  2023-04-21

I Hökarängen pågår arbetet med en ny tunnel mellan Högdalsdepån och tunnelbanans Farstagren. I sommar kommer spontarbeten att göras i spårområdet i höjd med Lingvägen 176–196. Spontning är ett bullrande arbete som låter mycket.  

Vill du veta mer om arbetet och tidplanen? Onsdag 26 april klockan 18.00 bjuder Region Stockholm in till ett digitalt informationsmöte. Du får veta mer om hur arbetet kan påverka dig och se bilder från området och den planerade utbyggnaden.  

Så gör du för att delta  

Anslut till mötet med hjälp av länken nedan. Om du deltar från en dator kan du ansluta direkt i webbläsaren. Om du deltar från en mobiltelefon behöver du först ladda ned appen Microsoft Teams. Under mötet har du möjlighet att ställa dina frågor i möteschatten.

Klicka här för att ansluta till mötet

Klicka här för att titta på presentationen i efterhand

Högdalsdepån byggs ut 

När tunnelbanan i Stockholm blir längre behövs fler tåg. För att kunna ta hand om alla nya tåg ska Högdalsdepån byggas ut. En ny tunnel byggs också för att ansluta depån till tunnelbanans Farstagren, så att tågen kan komma in och ut via både Högdalen och Hökarängen. Hela arbetet med depån är klart 2026.  
  
Läs mer:Högdalsdepån är hjärtat i nya tunnelbanan      

Undrar du något?

Skriv till SL kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.