Skip to main content

Kom och jobba med oss!

kontor
Ingenjör eller ekonom? Just nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och bygga framtidens tunnelbana.

- Det är väldigt spännande att jobba med ett projekt som växer så fort. Från ingenting bygger vi upp projektet, samtidigt som vi ska nå resultat och leverera. Det är nästan som att bygga upp ett företag –  jätteroligt!

Så säger en av våra medarbetare, Anna Sandahl, som är projektchef för utbyggnaden i söderort. Under fliken Om oss kan du läsa intervjuer med henne och flera andra som jobbar inom olika yrken med att bygga ut tunnelbanan. Så här säger en av våra senast anställda William Kentää om varför han vill jobba här:

- Det här är bland det mest spännande som finns om man är intresserad av stadsutveckling! Det är svårt att föreställa sig hur viktig tunnelbanan är för Stockholm, den har format och kommer att forma staden, under väldigt lång tid framöver. Tunnelbanan är ju som ett skelett för hela staden, den avgör var vi bor och var vi jobbar.

Just nu söker vi till exempel fastighetshandläggare, ingenjörer och ekonomer, sista ansökningsdag för flera av jobben är söndag 15 oktober. Alla lediga jobb hos oss kan du söka via den här sidan. 

2019-01-29