Skip to main content

Välkommen på digitalt informationsmöte om våra arbeten i Högdalens industriområde

Tisdag den 20 april klockan 19:00 bjuder Region Stockholm in till ett digitalt informationsmöte om arbetet med utbyggd depå i Högdalen. 

Publicerad 2021-04-06 

När tunnelbanan i Stockholm blir längre behövs fler tåg. För att kunna ta hand om alla nya tåg ska tunnelbanedepån i Högdalen byggas ut. Under 2021 kommer arbetet med utbyggnaden av depån att börja märkas mer i området i och kring Högdalens industriområde.  

Vill du veta mer om vad som ska byggas och hur det går till? Tisdag den 20 april klockan 19:00 bjuder regionen Region Stockholm in till ett digitalt informationsmöte för att berätta mer, hur arbetet kan påverka omgivningen och visa bilder från området och den planerade utbyggnaden. 

Läs mer: Högdalsdepån är hjärtat i nya tunnelbanan 

Så gör du för att delta 
För att delta i det digitala mötet ansluter du med hjälp av länken som du hittar på nyatunnelbanan.se/depa-arbeten. Om du inte har möjlighet att delta kommer hela presentationen även att finnas tillgänglig i efterhand. 

Ställ dina frågor i förväg 
Har du några frågor om arbetet? Du kan skicka in dina till och med den 18 april, så ska vi försöka svara på dem under sändningen. Klicka här för att skicka in dina frågor.

 

2021-04-06