Nattarbete väg 222 Värmdöleden

Avisering  Centrala Nacka  2022-05-10

Karta som visar var vi jobbar natt på väg 222 i maj-juni 2022Här hittar du information om nattarbetet uppdaterad 2022-05-23.

Under cirka två veckor i maj-juni kommer vi att arbeta natt på väg 222 i höjd med Nacka Forum. Vi kommer att arbeta på vardagar klockan 22–07.

Särskilda bestämmelser för vägen gör att vi inte kan göra arbetet på dagtid. Nattarbetet är ett förberedande arbete som möjliggör kommande trafikomläggning på väg 222.

I dagsläget är detaljplaneringen av arbetet inte helt klar. Vi kommer att uppdatera med information om vilka datum arbetet ska utföras så snart som möjligt.

Påverkan från arbetet

Arbetet omfattar grävning och olika markarbeten för att kunna asfaltera vägens mittremsa. Väg 222 kommer att vara öppen för trafik när arbetet utförs men framkomligheten kommer att vara begränsad.

Några arbetsmoment kommer att låta mer och kan komma att störa boende i området. Vi har kontaktat de hushåll som berörs av störningen med brev. Om du störs av arbetet men inte har fått vårt brev så ber vi dig att kontakta oss.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret ”anmäl störning” här på vår webb.

Undrar du något?

Skriv till SL kundtjänst eller ring på 08-600 10 00 

Aviseringar