Skip to main content

Leverantörsdagen 2021

I år ses vi på riktigt! Den 26 oktober 2021 är du välkommen till  City Conference Center på Norra Bantorget i Stockholm. Under leverantörsdagen får du veta allt om våra kommande upphandlingar. 

Anmäl dig till Leverantörsdagen här.

 

Region Stockholms förvaltning för utbyggd tunnelbana bjuder in till leverantörsdag 2021. Du får lyssna på presentationer om våra spännande projekt och kommande upphandlingar under en heldag i centrala Stockholm.

Du får veta alt om kommande upphandlingar som bland annat omfattar: installationer av järnvägsanläggning, spår, signal, rulltrappor, hissar, ventilation och stomkompletteringar av stationer samt tjänster för logistik och samordning.

Vi kommer också att presentera kommande upphandlingar inom projektering, systemhandling, järnvägsplan och miljötillstånd för vårt nyaste uppdrag – tunnelbana till Älvsjö.


Leverantörsdagen 2021 hålls på Stockholm City Conference Center den 26 oktober.
Tor Thomassen och en tunnel.

Dags att installera tunnelbanan

 - Under 2022 påbörjar vi upphandlingarna av installation-, bygg- och BEST-entreprenader för utbyggnaden till Nacka och Söderort. Det är allt från hissar och rulltrappor till glaspartier och järnvägsräls i cirka 15 entreprenader – totalt värda flera miljarder kronor. Vi har en lite udda fågel, vår entreprenad för samordning och logistik, som ska försörja de övriga med till exempel logistiktjänster, etableringsområden och samordning av arbetsmiljöarbetet. Ett intressant koncept som vi tror ska bidra till effektivitet och god arbetsmiljö.

Tor Thomassen, projektchef, installationer och BEST


Jörgen Altin, Älvsjö station

Fridhemplan till Älvsjö - vårt nyaste uppdrag

 - Linjen mellan Fridhemsplan och Älvsjö är vårt nyaste uppdrag. Vi planerar för sex stationer och mellan åtta och tio kilometer nya tunnlar under Stockholm. Vi jobbar just nu med att paketera våra stora uppdrag. Det handlar om upphandlingar för flera hundra miljoner kronor inom projektering, systemhandling, järnvägsplan och miljötillstånd. I höst kommer vi att presentera detaljerna för marknaden.”

Jörgen Altin, huvudprojektledare, tunnelbanan till Älvsjö