Träffa oss

Det är viktigt att du får svar på dina frågor om den nya tunnelbanan. Du kan träffa oss som bygger på exempelvis informationsmöten och öppet hus.

Pojke pratar om tunnelbanan med en person i blå väst
Foto: Region Stockholm

Informationsmöten och öppet hus

Alla våra byggprojekt ordnar informationsmöten och öppet hus, allteftersom arbetena fortskrider. Under mötena får du aktuell information och representanter från projektet finns på plats för att svara på frågor.

Lokala arrangemang

Vi medverkar ofta på lokala arrangemang nära våra arbetsområden, till exempel marknader och kvartersdagar, för att visa och berätta om den kommande tunnelbanan.

Studiebesök

Besöksverksamheten riktar sig främst till grupper som studerar eller arbetar med järnväg, bergteknik eller stadsutveckling och vi har en begränsad möjlighet att ta emot studiebesök. Tunnelbesök kan vi inte erbjuda.

Läs mer och boka studiebesök

Medverka på era möten

Är ni en större grupp som berörs av ett byggprojekt, till exempel bostadsrättsföreningar, hyresgäster eller fastighetsägare, så kan ni kontakta respektive projekt för att få mer specifik information. Ibland har vi möjlighet att besöka er på era möten, konferenser och liknande.

Kontakt

Mer information från oss

På denna webbplats nyatunnelbanan.se publicerar vi löpande information om alla pågående projekt. Vi finns även på Facebook, Linkedin och Youtube. Du kan också anmäla dig till våra nyhetsbrev och lokala sms.

Så får du information

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss och få svar på dina frågor om utbyggnaden av tunnelbanan. SL Kundtjänst har öppet dygnet runt, året runt, och svarar på frågor både på telefon och via mejl.

Kontakt

Svar på de vanligaste frågorna om den nya tunnelbanan

Exempel på var du kan träffa oss:

Undrar du något?

Skriv till SL Kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.