Framdriftskartan är uppdaterad för mars

Aktuellt  Dalvägen/Hagalund  2023-03-02

Vi fortsätter spränga ut Arenastadens arbetstunnel. Vi passerar nu under Råsundavägen, i riktning mot Frösundaleden. På vår framdriftskarta kan du se hur långt vi har kommit och hur mycket bergarbeten som planeras till och med mars månad. Den 350 meter långa arbetstunneln beräknas vara utsprängd till sommaren.

Störs du av våra arbeten?
När vi passerar nära din bostad kan det höras extra mycket när vi borrar och spränger i berget. När tunnelfronten har passerat avtar ljudet.

Bergborrning och sprängningar kan ske helgfria vardagar klockan 07-22.00. Blir du störd av arbetena kan du kontakta oss. Fyll i formuläret anmäl störning  på sidan nyatunnelbanan.se/kontakt. Om du har frågor eller behöver hjälp att anmäla störningen är du välkommen att kontakta SL kundtjänst på telefon 08-600 10 00. I vissa fall kan vi erbjuda tillfällig vistelse som ett komplement till din bostad. Det gäller framförallt dig som är hemma på dagarna eller har särskilda behov. Läs mer om tillfällig vistelse.

Sprängvarning
Vill du ha ett meddelande 30 minuter innan vi spränger? Anmäl dig till vår tjänst för sprängvarning på nyatunnelbanan.se/sms eller kontakta SL kundtjänst.

Undrar du något?

Skriv till SL Kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.