Välkommen till öppet hus för station Nacka

Har du frågor om arbetet med tunnelbanan? Kom till öppet hus i Nacka Forum onsdag 16 mars klockan 16–19! Vi som jobbar med tunnelbanan kommer att vara på plats tillsammans med Nacka kommun för att svara på dina frågor.

Nyhet  Centrala Nacka, Nacka, Skvaltan  2022-03-09
Nacka stad-rummet på plan 1 Nacka Forum
Foto: Gullers

Det kommer att märkas när arbetet med tunnelbanan går in i nästa fas under våren. 1,2 kilometer tunnlar ska sprängas ut under Centrala Nacka. Plattformen ska ligga 40 meter under jord och vi kommer att jobba oss neråt vid de kommande stationsentréerna i Jarlaberg och vid Vikdalsbron.

Öppet hus i Nacka stad-rummet

Har du frågor om arbetena eller om hur du kan påverkas? Välkommen till öppet hus i Nacka stad-rummet ─ en utställning om utbyggnaden av tunnelbanan och utvecklingen av Nacka stad. Utställningen ligger i Nacka Forum och under öppet hus är vi att på plats tillsammans med representanter från Nacka kommun.

När? Onsdag 16 mars klockan 16–19
Var? Nacka Forum plan 1, bredvid Nacka te- och kaffehandel
Hur? Ta med dig frågor och funderingar så besvarar vi dem på plats

Är du mer intresserad av våra arbeten i Sickla eller Järla?

Vi har öppet hus för arbetet vid station Sickla onsdag 6 april, även det klockan 16–19 i Nacka stad-rummet. Information om öppet hus för arbetet med station Järla kommer senare i vår. Datum är ännu inte beslutat.

På vår webb hittar du alltid den senast uppdaterade informationen om våra arbeten.

Undrar du något?

Skriv till SL kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.