Studiebesök

Här kan du som tillhör en grupp som studerar eller arbetar med järnväg, bergteknik eller stadsutveckling boka studiebesök hos nya tunnelbanan.

Så går det till

Utbyggnaden av tunnelbanan har flera projekt som erbjuder inspiration och kunskap för grupper i branschen. Besöksverksamheten riktar sig främst till grupper som studerar eller arbetar med järnväg, bergteknik eller stadsutveckling och vi har begränsade möjligheter att ta emot med studiebesök. Tunnelbesök kan vi inte erbjuda.

Studiebesöket genomförs på ungefär en timme på en plats i anslutning till tunnelbanebygget. Gruppen får en övergripande presentation av projektet och det aktuella läget. Vi kan även skräddarsy en fördjupning i ett för gruppen aktuellt ämne med hjälp av våra specialister. Rekommendationen är att gruppen är max 20 personer. Av säkerhetsskäl tillåter vi inte studiebesök på arbetsområden.

När du fyllt i alla uppgifter och skickat in din förfrågan så undersöker vi om det är möjligt att erbjuda ett besök enligt dina önskemål. Någon av våra anställda kommer att ta kontakt med er via e-post snarast möjligt.

Skicka förfrågan

Gör en studiebesöksförfrågan

Undrar du något?

Skriv till SL kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.