Studiebesök

Här kan du som tillhör en grupp som studerar eller arbetar med järnväg, bergteknik eller stadsutveckling fråga om studiebesök hos nya tunnelbanan.

Så går ett studiebesök till

Utbyggnaden av tunnelbanan har flera avdelningar och projekt som erbjuder inspiration och kunskap för grupper i branschen. Besöksverksamheten riktar sig främst till grupper som studerar eller arbetar med järnväg, bergteknik eller stadsutveckling. Vi har begränsade möjligheter att ta emot med studiebesök och blir snabbt fullbokade, så det är bra om du är ute i god tid.

Studiebesöket genomförs på ungefär en timme på en plats i anslutning till tunnelbanebygget. Gruppen får en övergripande presentation av projektet och det aktuella läget. Rekommendationen är att gruppen är max 20 personer. Av säkerhetsskäl tillåter vi inte studiebesök på arbetsområden och i tunnlar.

När du fyllt i alla uppgifter och skickat in din förfrågan så undersöker vi om det är möjligt att erbjuda ett besök enligt dina önskemål. Någon av våra anställda kommer att ta kontakt med er via e-post snarast möjligt.

Skicka förfrågan

Gör en studiebesöksförfrågan

Undrar du något?

Skriv till SL Kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.