Digitalt möte om arbetet i Hökarängen 

Onsdag 29 maj klockan 18.00 är du välkommen till ett digitalt informationsmöte om nya tunnelbanans arbeten i Hökarängen. Koppla upp dig med dator eller mobil!

Nyhet  Utbyggd depå i Högdalen  2024-05-21

I Hökarängen pågår arbetet med en ny tunnel mellan Högdalsdepån och tunnelbanans Farstagren. Vill du veta mer om arbetet och tidplanen? Onsdag 29 maj klockan 18.00 bjuder Region Stockholm in till ett digitalt informationsmöte. Representanter från projektet kommer att berätta om arbetet, hur du kan påverkas och visa bilder från området och den planerade utbyggnaden.   

Så gör du för att delta

Anslut till mötet med hjälp av länken nedan. Om du deltar från en dator kan du ansluta direkt i webbläsaren. Om du deltar från en mobiltelefon behöver du först ladda ned appen Microsoft Teams. Under mötet har du möjlighet att ställa dina frågor i möteschatten. 

Klicka här för att ansluta till mötet 

Vi bygger ut Högdalsdepån  

Vi bygger ut och moderniserar tunnelbanedepån i Högdalen för att kunna ta emot fler tåg när Stockholms tunnelbana växer. Vi bygger också en ny tunnel för att ansluta depån till tunnelbanans Farstagren. Hela arbetet med utbyggd depå i Högdalen är klart 2026.

Titta: Ny film förklarar utbyggd depå    

Undrar du något?

Skriv till SL Kundtjänst eller ring på 08-600 10 00.